Импресум

07 апр 2020

Директор:

Верица Мартиновска, verica@instore.mk 

Редакција:

Алма Растодер, alma@instore.mk 

Сунчица Стојановска Зоксимовска, sunchica@instore.mk 

Данче Драгинова, danche@instore.mk 

Ана Филиповиќ (Белград) 

Милица Милутиновиќ (Белград) 

Војислава Пешиќ (Белград) 

Горица Ѓуровиќ (Белград) 

Едина Мизиќ (Сараево) 

Јелена Домовиќ (Загреб) 

Игор Ѓуровиќ (Љубљана)

Марко Храстар (Љубљана)

 

Лектура: Ивана Кузманоска 

Дизајн и прелом: Кликер Маркетинг

@InStore.mk Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземањето авторски содржини (текстови и фотографии) од оваа страница е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира

 

 

 

 

 

 

tags:
@InStore.mk
Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземањето авторски содржини (текстови и фотографии) од оваа страница е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.