IN STORE in your country:
Makedonija   Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  Македонија Недела, 27.05.2018 || Hina products се закити со 4 златни медали  |  Тринаесет студенти примени во програмата „Меркатор-С“  |  Скопско Нефилтрирано, ново пиво од „Пивара Скопје“  |  Мора да се вложува во истражувања и во развој  |  Рекордни 15 награди за „Тиквеш“ во Лондон  |  Нов концепт - „Куќа хемије ексклузив“  |  Едукативен и инспиративен ден за паметење  |  Утре се одржува 4. FMCG Summit Скопје 2018  |  „Игло“ ја зголеми продажбата за 15%  |  Ванилата поскапа од среброто  |  Нова инвестиција на „Даути комерц“  |  Потрошувачите ги избраа производите на годината  |  „Хенкел“ останува посветен на продолжување на порастот  |  Цените на индустриските производи пониски на месечно, повисоки на годишно ниво  |  Решенија за поефикасно и поефективно работење  |  Преработувачите очекуваат поголема конкурентност на домашниот пазар  |  „Монделез“ го презема „Тејтс бејк шоп“  |  „Нестле“ ќе го продава кафето на „Старбакс“  |  Плаќање со мобилен телефон во „Меркатор“   |  Се укинуваат временските ограничувања за продажба на алкохол  |   ||
   

Србија: Повторна продажба на имотот на компанијата „Малина“

24.04.2018
Стечајниот управник на претпријатието „Малина" од Врање, објави трета продажба на имотот на оваа фирма, за јавно собирање на понуди. 

Предмет на продажба се подвижниот и недвижниот имот, меѓу кои најзначајни се градежните објекти изградени во комплексот на „Малина".

Во рамките на компанијата се наоѓаат објекти кои се впишани во листата на недвижнини: зграда за технички услуги, магацини и комори за длабоко замрзнување, како и објекти што не се впишани како: управната зграда, производствено-погонскиот објект, комори за длабоко замрзнување, канцеларии и подвижен имот.

Проценетата вредност е 42,4 милиони динари.

Крајниот рок за доставување на понудите е 7 мај, кога ќе биде одржано и јавното отворање на понудите.Назад
 

 
 
 
back to top