Hashtag: 'Рамстор'
Свет

Озѓур Торт,извршен директор на „Мигрос“, ќе ја води светската малопродажба

21 јун 2019
Групацијата „Мигрос“ е мајка компанија на „Рамстор“
Македонија

„Рамстор“ и „Трисомиа 21“ учествуваа на Скопски маратон

06 мај 2019
Во саботата тимот на „Рамстор“ учествуваше и успешно ја заврши трката на „Виз ер Скопски маратон“...
Свет

„Мигрос“ собра 4.000 брендови на најголемиот малопродажен Саем во Турција

12 апр 2019
Саемот беше поставен на вкупна површина од 20.000 квадратни метри, при што присуствува 4.000 брендови, повеќе од 400 добавувачи, како и 2500...
Македонија

Нов маркет „Рамстор“ во Стар Аеродром

11 мар 2019
На Денот на жената – 8 март, компанијата „Рамстор“ – Македонија отвори нов маркет, лоциран на улицата Фрањо Клуз, бр. 6 во Стар Аеродром...
Македонија

Младо и динамично работно опкружување благодарение на жените

07 мар 2019
Една од основните причини за порастот, развојот и успехот на „Рамстор“ – Македонија се трудот и поддршката од женскиот персонал...
Македонија

Крводарителска акција на „Рамстор“

22 јан 2019
По повод 13. роденден, „Рамстор“ – Македонија во соработка со Црвениот крст и Институтот за трансфузиона медицина спроведе...
Македонија

Експресна услуга на нова локација во Струга

05 окт 2018
„Рамстор“ – Македонија денес го реотвори струшкиот маркет од форматот „Рамстор експрес“.
Македонија

Нова мобилна апликација на „Рамстор“

14 сеп 2018
Денес, официјално беше промовирана новата мобилна апликација на „Рамстор“ која е веќе во функција и достапна за потрошувачите.
Македонија

Отворен е нов „Рамстор“ во општина Сарај

03 сеп 2018
Во петокот компанијата „Рамстор“ – Македонија отвори нов маркет, лоциран на улицата 20 бр. 60, во општина Сарај.
Македонија

Реновиран „Рамстор“ во Ново Лисиче

15 авг 2018
По анализата на распоредот на „Рамстор“ на бул. Видое Смилевски Бато, бр. 10А во Ново Лисиче, маркетот беше повторно структуиран во...
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 13 | следни