Hashtag: 'маркети'
Регион

„Лидл“ ќе ги наградува купувачите кои ќе учествуваат во онлајн анкета

10 апр 2019
Секој месец по тројца најсреќни ќе бидат наградени со подарок - картички од 500, 200 и 100 куни
Македонија

Нов маркет на „Рептил“ кај Зелен пазар

29 мар 2019
Маркетот е лоциран на улица ул.11-ти Октомври бр.16А, во центарот на Скопје
Регион

„Конзум“ ја унапредува малопродажната мрежа во БиХ

07 мар 2019
Освен преуредување на веќе постоечките, од 1-ви април ќе се отвораат и нови објекти
Свет

„Амазон“ почнува нов малопродажен бизнис

05 мар 2019
Новите маркети ќе нудат производи по пониски цени
Регион

„Лидл“ отвара уште два маркети во Србија

04 мар 2019
Продавниците во Белград и во Чачак се први што синџирот маркети ќе ги отвори оваа година
Свет

Германија става нови ознаки на храната и на пијалаците

23 јан 2019
Со букви од А до Е, напишани на обоена подлога, на потрошувачите ќе им се дава препорака која храна е поздрава.
Македонија

„Кам“ го проширува синџирот во Бугарија

22 јан 2019
Малопродажниот синџир „Кам“ планира да отвори 15 нови продавници во 2019 година во Бугарија.
Македонија

Експресна услуга на нова локација во Струга

05 окт 2018
„Рамстор“ – Македонија денес го реотвори струшкиот маркет од форматот „Рамстор експрес“.
Македонија

Нов „Стокомак“ во Тетово

05 окт 2018
Од средината на септември продажната мрежа на „Стокомак“ е побогата за уште еден нов маркет, лоциран на улицата 29 Ноември во Тетово.
Македонија

„Веро“ трајно ги намали цените на 650 производи

21 сеп 2018
„Веро“ трајно ги намали цените на 650 основни производи кои ја сочинуваат секојдневната потрошувачка кошничка на граѓаните.
Македонија

Отворен е нов „Рамстор“ во општина Сарај

03 сеп 2018
Во петокот компанијата „Рамстор“ – Македонија отвори нов маркет, лоциран на улицата 20 бр. 60, во општина Сарај.
Македонија

Реновиран „Рамстор“ во Ново Лисиче

15 авг 2018
По анализата на распоредот на „Рамстор“ на бул. Видое Смилевски Бато, бр. 10А во Ново Лисиче, маркетот беше повторно структуиран во...
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 13 | следни