Hashtag: 'Кауфланд'
Свет

„Кауфланд“ ја намалува содржината на шеќер, сол и масти

11 јун 2019
Компанијата си постави за цел да ја намали содржината на шеќер, сол и маснотии во повеќе од 300 производи на приватните трговски марки, во...
Свет

Групацијата „Шварц“ со продажба од над 100 милијарди евра

14 мај 2019
Порастот на продажбата кај „Лидл“ е 8,8 отсто, а кај „Кауфланд“ е 1,6 отсто
Регион

Управата на „Кауфланд“ ги реди полиците

10 апр 2019
Вработените во Управата на „Кауфланд“ ги засукаа ракавите и одработија една смена со колегите во продавниците.
Свет

„Кауфланд“ ќе се шири во Австралија

11 мар 2019
Во првата фаза, „Кауфланд“ таму ќе вложи 332 милиони американски долари, наменети за дистрибуциски центар и за маркети во Мелбурн
Регион

Продолжување на проектот „Кауфланд“ - училиште за овошје и зеленчук

06 јун 2018
Бидејќи „Кафланд“ одлучи за секое дете да донира по 200 грама овошје и зеленчук до крајот на учебната 2017/2018 година, вкупната донација на...
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5