Hashtag: 'Томаж Благотиншек'
Регионално

Томаж Благотиншек, „Меркатор“: Големопродажбата е потрага по заеднички деловни шанси

25 мар 2019
Со годишен промет од близу 200 милиони евра и со 350 вработени, „Меркатор големопродажба“ претставува најголем играч на словенечкиот...
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1