Hashtag: 'Австралија'
Свет

Во Австралија се отвори супермаркет за „спасена“ храна

13 авг 2019
Оваа пробна продавница за храна функционира надвор од досега познатите модели за продажба
Свет

„Кауфланд“ ќе се шири во Австралија

11 мар 2019
Во првата фаза, „Кауфланд“ таму ќе вложи 332 милиони американски долари, наменети за дистрибуциски центар и за маркети во Мелбурн
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2