Hashtag: 'германски синџир'
Свет

„Кауфланд“ ќе се шири во Австралија

11 мар 2019
Во првата фаза, „Кауфланд“ таму ќе вложи 332 милиони американски долари, наменети за дистрибуциски центар и за маркети во Мелбурн
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1