Hashtag: 'еднаквост'
Македонија

Младо и динамично работно опкружување благодарение на жените

07 мар 2019
Една од основните причини за порастот, развојот и успехот на „Рамстор“ – Македонија се трудот и поддршката од женскиот персонал...
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1