Hashtag: 'жени'
Македонија

Младо и динамично работно опкружување благодарение на жените

07 мар 2019
Една од основните причини за порастот, развојот и успехот на „Рамстор“ – Македонија се трудот и поддршката од женскиот персонал...
Свет

„Нестле“ бара повеќе жени во раководството

06 мар 2019
Во компанијата има 200 раководни позиции. Учеството на жените треба да се зголеми од 20 отсто на 30 отсто до 2022 година
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2