Hashtag: 'менаџирање со криза'
Работење

Гоце Пачемски: Искрено и со факти пред медиумите

21 фев 2019
Немојте да ја прикривате кризата! Не залажувајте се, лошата ситуација не може да се претвори во добра. Со менаџирање на кризата можат...
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1