Hashtag: 'Гоце Пачемски'
Работење

Гоце Пачемски: Искрено и со факти пред медиумите

21 фев 2019
Немојте да ја прикривате кризата! Не залажувајте се, лошата ситуација не може да се претвори во добра. Со менаџирање на кризата можат...
Работење

Гоце Пачемски: Oдноси со јавноста за време на криза - прв дел

17 дек 2018
Секоја компанија треба да има однапред подготвен акциски план за управување и комуникација за време на криза
Работење

Гоце Пачемски: Наjчесто употребувани ПР-алатки: соопштение и прес-конференција

19 ное 2018
Ефективното соопштение за јавноста треба да биде напишано според новинарски стандарди и стилови, а за успешна прес-конференција,...
Работење

Гоце Пачемски: ПР-дијалог на рамноправни

14 сеп 2018
Задачата на односите со јавноста е да создадат и да одржат висок степен на доверба кон одреден бренд или компанија, која се создава со...
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5