Hashtag: 'продажба'
Свет

Добри резултати на „Ахолд Делез“ во првиот квартал

15 авг 2019
На домашниот пазар, во Холандија, компанијата во вториот квартал од годинава оствари раст од 3,8 отсто
Свет

Опадна продажбата на пиво во Германија

08 авг 2019
Пивата помешани со освежувачки напитоци, на кои отпаѓаат 5 отсто од вкупната продажба, забележаа пад на продажбата од 1,5 отсто
Свет

„Едека“ руши рекорди со продажбата

27 јун 2019
Германскиот трговски синџир забележа раст од на продажбата од 4,8 отсто за 2018 година
Свет

„Метро“ со континуиран раст на продажбата преку достава

10 мај 2019
Оваа продажба сега изнесува 20 отсто од вкупниот промет на компанијата
Македонија

Раст на продажбата на „Тиквеш“ на домашниот и на странските пазари

03 мај 2019
Најзабележителен е порастот на пласманот на пазарот во Бугарија, 313, 7 отсто во првиот квартал од 2019 година
Регион

Завиден пораст на приходите на „Атлантик група“ во првиот квартал

02 мај 2019
Инвестициите во долгорочниот развој на дистрибуцијата и континуираниот раст на сите пазари, ги одбележаа првите три месеци од 2019 година
Свет

„Хајнекен“ ја зголеми продажбата во сите региони освен во Мексико

30 апр 2019
Во периодот од јануари до март, нето добивката на компанијата е зголемена за 15 отсто, на 299 милиони евра, покажува прелиминарниот...
Македонија

„Алкалоид АД“ Скопје со позитивни финансиски резултати

25 апр 2019
Продажбата бележи раст од 14% во споредба со истиот период минатата година
Свет

Продажбата на „Унилевер“ ги надмина очекувањата

22 апр 2019
Во првиот квартал, вкупната продажба на „Унилевер“ порасна за 3,1 отсто
Регион

„Подравка“ оствари најдобри резултати во 70-годишното работење

25 фев 2019
Секторот „исхрана“ минатата година оствари 3,3 милијарди куни приход од продажбата, што е за 2,8 отсто или 91,6 милиони куни повеќе отколку...
Свет

„Унилевер“ објави послаби резултати во продажбата

01 фев 2019
Британско-холандската компанија претходно предвиде растот на продажбата за годината да биде на дното на проектираниот опсег од 3 до 5...
Свет

Со повисоки цени до добри резултати

12 ное 2018
Компанијата „Проктер & Гембл“ соопшти дека профитот и продажбата во третиот квартал се подобри од очекуваните...
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 21 | следни